Biografia Golshifteh Farahani - Filme Online Noi
Image of Golshifteh Farahani

Golshifteh Farahani

Ne pare rau, nu s-a gasit o biografie pentru Golshifteh Farahani. Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Jul 10, 1983 In Téhéran, Iran
Filme / Seriale:
30
Debut:
In movie The Pear Tree 1998-10-18
Ultimul proiect:
Film The Upside 2019-01-10
Cunoscut pentru
Poster of Exodul: Zei și regi
Poster of Rosewater
Poster of My Sweet Pepper Land
Poster of The Pear Tree
Filmografie
Film The Upside 2019-01-10
Film The Night Eats the World Sarah 2018-03-07
Film Aus nächster Distanz Mona 2018-08-09
Film Girls of the Sun Bahar 2018-11-21
Film Shelter Lina/Mona 2017-09-06
Film Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar Shansa 2017-05-23
Film Christmas & Co. Amélie 2017-12-06
Film Finding Altamira Conchita 2016-04-01
Film Sophie's Misfortunes Madame de Réan 2016-04-20
Film Go Home Nada 2016-10-12
Film Paterson Laura 2016-11-17
Film Two Friends Mona 2015-09-23
Film My Sweet Pepper Land Govend 2014-04-09
Film Rosewater Maryam 2014-11-07
Film Eden Yasmin 2014-11-19
Film Exodul: Zei și regi Nefertari 2014-12-03
Film The Rule of Three Marie 2012-06-08
Film The Patience Stone The woman 2012-09-08
Film La fel ca o femeie Mona 2012-12-14
Film There Be Dragons Leila 2011-03-25
Film Chicken with Plums Irâne 2011-10-26
Film About Elly Sepideh 2009-02-10
Film Un ghem de minciuni Aisha 2008-10-10
Film Shirin Woman in audience 2008-01-20
Film The Music Man Hanieh 2007-04-01
Film Half Moon Niwemang 2006-09-01
Film Bab'Aziz Nour 2005-01-01
Film Boutique Eti 2003-08-23
Film Two Angels Azar 2003-11-19
Film The Pear Tree M 1998-10-18