Biografia Rosa Salazar - Filme Online Noi
Image of Rosa Salazar

Rosa Salazar

Rosa Salazar is an actress.


Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Filme / Seriale:
16
Debut:
In series Poveşti de groază americane 2011-10-05
Ultimul proiect:
Film Alita: Battle Angel 2019-02-05
Cunoscut pentru
Poster of Scufundat
Poster of Insurgent
Poster of Ben și Kate
Poster of Poveşti de groază americane
Filmografie
Film Alita: Battle Angel Alita 2019-02-05
Film The Kindergarten Teacher Becca 2018-09-23
Film Labirintul: Tratament letal Brenda 2018-01-10
Film Bird Box 2018-11-12
Film CHiPS Ava 2017-01-16
Film Insurgent Lynn 2015-03-18
Film Wrestling Isn't Wrestling Girl Watching GoT 2015-03-16
Film Labirintul: Încercările Focului Brenda 2015-09-09
Film Scufundat Amanda 2015-11-27
Film Night Owls Madeline 2015-12-04
Film Jamesy Boy Crystal 2014-01-03
Film Jerked 2014-03-08
Film Search Party Pocahontas 2014-10-30
Film Regatul Secret Roller Derby Girl (voice) 2013-05-15
Serial Ben și Kate Molly 2012-09-25
Serial Poveşti de groază americane María 2011-10-05