Biografia Goran Visnjic - Filme Online Noi
Image of Goran Visnjic

Goran Visnjic

Goran Višnjić (born September 9, 1972) is a Croatian actor who has appeared in American and British films and television productions. He is best known for his role as Dr. Luka Kovač in the hit television series ER.


Citeste bio in Wikipedia
Nascut:
Sep 9, 1972 In Šibenik - Croatia - Yugoslavia
Filme / Seriale:
43
Debut:
In series Astăzi 1952-01-14
Ultimul proiect:
Film The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Cunoscut pentru
Poster of Existent
Poster of Fata cu un dragon tatuat
Poster of Emisiunea lui Ellen DeGeneres
Poster of Committed
Filmografie
Film The Tribes of Palos Verdes 2017-12-01
Film Never Here S 2017-06-18
Film Asthma Ragen 2015-10-23
Film Dark Hearts Armand 2014-04-29
Serial Existent John Woods 2014-07-09
Film Soarele la amiază Muktuk 2014-09-01
Serial Red Widow Nicholae Schiller 2013-03-03
Film K-11 2013-03-15
Serial Crossing Lines Marco Costante 2013-08-22
Film Avocatul Banker 2013-10-25
Film Fata cu un dragon tatuat Dragan Armansky 2011-12-14
Film Începători Andy 2010-09-11
Serial The Deep Samson 2010-08-03
Serial Tito Andrija Hebrang 2010-09-01
Film The Courageous Heart of Irena Sendler Stefan 2009-04-19
Film Helen David 2009-01-06
Film Apocrypha Man 2009-07-22
Serial Leverage Damien Moreau 2008-12-07
Serial Emisiunea lui Megan Mullally Unknown 2006-09-18
Film Elektra Mark Miller 2005-01-13
Serial Unscripted Unknown 2005-01-09
Film Duga mračna noć Ivan Kolar - Iva 2004-03-07
Film Spartacus Spartacus 2004-04-18
Serial Jimmy Kimmel în direct! Unknown 2003-01-26
Serial Emisiunea lui Ellen DeGeneres Unknown 2003-09-08
Film Doctor Sleep Michael Strother 2002-02-01
Film Epoca de gheață Soto (voice) 2002-03-10
Film The Deep End Alek Spera 2001-01-21
Film Posljednja volja Bepo Štambuk 2001-06-29
Serial Vineri noaptea cu Jonathan Ross Unknown 2001-11-02
Film Committed Neil 2000-01-21
Film Rounders Maurice 1998-09-11
Film Magie practică Jimmy Angelov 1998-10-16
Film Welcome to Sarajevo Risto Bavic 1997-05-09
Serial Vederea Unknown 1997-08-11
Serial EP Daily Unknown 1997-09-01
Film Făcătorul de pace Bazta Sergeant 1997-09-26
Film Night Watch U.N. Security Officer 1995-10-04
Serial Camera de urgențe Luka Kovac 1994-09-19
Serial Noaptea târziu cu Conan O'Brien Unknown 1993-09-13
Film Braća po materi Ustaša terorista 1988-09-10
Serial În direct cu Regis și Kathie Lee Unknown 1983-04-04
Serial Astăzi Unknown 1952-01-14